Ratelband @ Lochemse Ondernemersavond

19/11/2015 Ratelband @ Lochemse Ondernemersavond

Spraakwaterval Emile Ratelband toont op energieke wijze aan dat de toegevoegde waarde van een bedrijf puur ontstaat door de manier waarop de ondernemer er zelf naar kijkt. Volgens Ratelband bestaat dé werkelijkheid niet. Het centrale thema van de avond is dan ook: "Ondernemen, het is maar hoe je het bekijkt." Ratelband weet als geen ander hoe je weerstanden kunt overbruggen door de zaken vanuit een ander perspectief te zien.

Alle ondernemers uit de gemeente Lochem, groot en klein, zijn welkom op de Lochemse Ondernemersavond op 19 november bij de Nieuwe Aanleg in Almen. Een unieke avond die de negen ondernemersverenigingen, de twee netwerkclubs, de IKL en de gemeente Lochem u als lid gratis aanbieden.

Dé werkelijkheid bestaat niet. Dus laat uzelf verrassen tijdens een onstuitbaar en wervelend optreden: "Ondernemen, het is maar hoe je het bekijkt". Het resultaat? Minstens 100 spraakmakende creatieve ideeën, die u effectief voor uw bedrijf kunt inzetten! Een avond die u nog lang zal heugen.

 

 

Visits: 2734
archive